Modele de scari rotunde

Modelul de Trepte Classic din lemn masiv de prelucrare accentureaza aspectul robuste al acestui proiect. Lasata la, nuanta naturala a fibrelor lemnului de prelucrare transforma SCARA interioara in PIESA esentiala de design al locuintei. Utilizarea treptelor, contratreptelor si plinteti in aceeasi nuanta ofera scarii interioare omogenitate vizuala. SCARI in Spirala cu Trepte din lemn masiv si balustrada din lemn-INOX DESIGN Scarile Spirala se incadreaza parfait in locuinte unde nu avem spatiu suficient pentru SCARA si este considerata o SCARA Economica DIN Punct de Al spatiului. ELE au un ax central de care sunt Prinse treptele si un Podestat pentru iesire. Balustrada sont mana curenta curbata si poate fi DIN métal sau inox. Scarile ESTFELLER sunt autoportante, fara inestetice vanguri, rame metalice sau console Sub Trepte. Lipsa contratreptei confera scarii transparenta si o Linie eleganta, permitand mobilarea si utilizarea spatiului de Sub SCARA. Forma si dimensiunile fiecarei SCARI se proiecteaza Individual, la comanda, conforme exigentelor impuse de constructie si dorintelor clientului. Scarile balansate din lemn produse de ESTFELLER (Italia) sunt proiectate individuel si executate PE comanda, din lemn masiv de 48mm, cu o structura speciala brevetata Care elimina necesitatea vangurilor centrale sau laterale, mana curenta avand rolul de ELEMENT d`Al scarii. SCARA ESTFELLER sont contratreapta Libera, ELEMENT de design Care confera suplete si lejeritate scarii. Esentele de lemn utilizate sunt: Doussie, iroko, Mahon, FAG, larice, pin, Brad, salcam, frasin. Forma scarii se proiecteaza individuel pentru fiecare Casa-dreapta, Cu unul, doua sau trei evantaie, semicirculara, poligonala, Cu/fara planuri intermediare de odihna.

Golul scarii se poate margini PE un de sosire cu balustrade identice cu CEA a scarii. Treptele se fixeaza in perete cu tije DIN Otel imbracate in mansoane de Neopren pentru a preveni vibratiile in Trepte si transmiterea zgomotelor prin perete la incaperile adiacente. Geocom international asigura montajul pielarilor estfeller oriunde in Tara, Cu echipe specializate. -GLASS DESIGN, Cu balustrada CompUSA DIN panouri de sticla securizata, sustinute de balustri DIN Otel inox. Transparenta sticlei Pune in evidenta lemnul treptelor-PRESTIGE, Cu Trepte si mana curenta din lemn masiv cu muchiile rotunjite, un element de design UNIC ce confera exclusivitate scarii. FormeLe curgatoare ALE acestei SCARI sunt in acord cu ultimele tendinte in designul ergonomique-inventer, o SCARA cutata alcatuita dintr-o simpla succesiune treapta-contratreapta din lemn masiv de 50mm, cu o balustrada DIN panouri de sticla securizata fara balustri sau alte Elemente de sustinere. Mana curenta poate Lipsi sau poate fi un cilindru DIN inox/lemn masiv plasat deasupra panourilor DIN sticla. Rafinamentul acestui modèle de Elita il face preferatul celor pasionati de Design.-inventer la lumière, cu mana curenta DIN inox montata latéral PE panourile DIN cristal ce taiate balustrada scarii, avand anonce leduri (Albe sau colorate) ce lumineaza parcursul le scarii.

SCARA poate fi intoarsa la 180 de grade, sustinandu-se PE partea interioara intr-un Panou UNIC DIN cristal stratificat securizat. Scarile Elicoidale din lemn au alcatuirea balustradelor similara cu CEA a omonimelor din seria pielarilor balansate: Fantasy, Elite, Trend, design inox. Diametrele disponibile sunt cuprinse intre 180 si 200cm, exceptionnel 250cm.