Modele de ambalat cadouri

O altă idee de Ambalaj Eco e unul realizat DIN ziare. Ca să nu fie prea banal, puteți adăuga o fundă DIN satin, pompoane, plante, Flori, Frunze etc. Văzut aici. Apoi se strâng chiar unde se termină Cutia și se leagă cu o panglică. La fel și la Celălalt capăt. Eu am folosit ață groasă, Albă, Dar potï să folosești și ață DIN Rafie. O AM PE a MEA DIN Jumbo. Pui lipici PE hârtie, Sub o formă dorită de tine. Eu nu prea am gândit-o înainte și am aplicat la Voia întâmplării, așa că nu e un Model prea reușit. Dacă aveți niște pompoane MICI prin casă (sau resturi de ață colorată care pot deveni pompoane), puteți LIPI MICI pompoane PE o hârtie Kraft, ca aici. O Felie de portocală uscată, un con de Brad, o Frunză, o crenguță de Conifer, o Pană.

Lipește acolo peste șnur pentru prietena/prietenul tău apropiat de natură. Dacă vă doriți un Ambalaj écologique și reciclabil pentru cadouri nu cred că puteți găsi o variantă mai Bună decat furoshiki. Găsiți PE YouTube un Tutorial Video despre cum se împachetează cadourile cu această Tehnică. Aveți nevoie doar de o crenguță de chiparos sau de ienupăr, de lipici și de o hârtie simplă pentru a obține un Ambalaj de Mare efect. Instrucțiunile de realizare sunt aici. Dacă nu sunt la îndemână pungile de cadou de mai sus sau nu ai chef de împachetat un obiect nu foarte voluminos, plicurile mari de corespondență pot fi folosite. Se găsesc în librării, chiar și în format mai mare (A4, poate și a3) și pot acomoda Housing destul de multe obiecte. În exemplul acesta, eu am folosit o carte.

În Loc să cumperi hârtie cu Model, potï să Cine faci tu singur/ă modelul folosind ștampile. Dacă aveți un marqueur Negru și un minim talent la desen, le ciel est la limite pentru ambalajele Creative pe care le puteți obține. Câteve idei simpatice aici. Majoritatea sunt realizate cu hârtie Craft pentru că mi se pare minunată, este extrem de versatilă și préfèrent să am mai multe accesorii și hârtie Craft decat mai multe tipuri de hârtie de împachetat. Dacă ai răbdare pana la finale, VEI putea vedea câte se pot face cu EA! Soins este ideea Care Cine place cel mai mult? Dacă le încercați, aștept poze! Un substitut au de fundă foarte simpatic și ușor de făcut sunt niște ciucuri DIN ață. Aici sunt instrucțiunile. Alternativ, poate fi folosită o cartolină cu o ilustrație. Impactul, DIN Nou va fi unul wow pentru că ilustrațiile au ELE așa… o viață proprie.